ماسال کی بریم اقیانوس ابر باشه | طبیعت گردی ماسال
ماسال کی بریم
ماسال کی بریم شاید سوال خیلی ها باشه، سرزمین جنگلهای سرسبز، رودخانههای زیبا و آبشارهای مرتفع، معروف به کلبههای رنگارنگ کج ایستاده روی تپهها است. مردم بسیار مهربان و مهماننواز مسلط به گویش تالشی اند و حرفه بیشتر آنها کشاورزی و دامداری است.
نیمه دوم اردیبهشت ماه و شهریور ، بهترین زمان دیدن اقیانوس ابر است. شما میتوانید برای اقامت در این منطقه، در خانههای چوبی و محلی اقامت کنید یا در طبیعت زیبای این منطقه چادر بزنید و از دیدن اقیانوس ابر لذت ببرید.
مسیر پرپیچ و خم ماسال
مسیر ییلاقات ماسال در جادهای زیبا و در امتداد درختان بلند و سرسبز، جاده، تونلی مه آلود و سبز است بدون تردید لذتبخشترین لحظات خود را در این مسیر تجربه می کنید. آلاچیقها و دکههای بین راهی شما را به آش محلی، یک بلال کباب شده یا یک فنجان چای شمالی مهمان میکنند.
ماسال کی بریم ؟ بهترین فصل سفر کی هست؟
زمستان در ییلاقات بهقدری سرد میشود که تقریبا هیچ فردی در کلبهها نمیماند و به شهر مهاجرت میکنند؛ بنابراین بهتر است در فصول گرم سال از ماه اردیبهشت تا مهر به این منطقه زیبا سفر کنید، بهترین فصل سفر به سوباتان نیز فصول گرم سال است.
ییلاقات ماسال
- اولسبلانگاه
- سوچاله
- تلارگاه
- ملومه بند
- خندیله
- اسپی دشت
- شنبه راه
- واشیار
دو رود مهم
مهمترین رودهای آن خالکایی و رود مرغک است که در ابتدای این مطلب یعنی ماسال کی بریم بهترین و پر اب ترین فصل نیمه دوم اردیبهشت می باشند. خالکایی از قله مرتفع و سه هزار و صد و پنجاه متری شاه معلم سرچشمه میگیرد و از کنار پارک ساحلی نیز گذر می کند.
مشهورترین ییلاق ماسال، ییلاق اولسبلنگاه
ییلاق اولسبلنگاه، بیشک زیباترین ییلاق ماسال است. این ییلاق در ارتفاع هزار و چهارصد و نود متری از سطح دریا و بیست و هفت کیلومتری شمال غرب شهر ماسال قرار دارد و بر فراز آن، میتوان کل شهر ماسال و تالش را زیر پای خود دید.
ییلاق اولسبلنگاه، جزو مناطق محافظتشده و ساختوساز آن با مصالح چوبی است ؛ به همین دلیل این ییلاق، کلبههای چوبی، سقفهای حلبی رنگی و بافت قدیمی خود را حفظ کرده است. از امکانات این ییلاق میتوان به قصابی و دکههای کوچکی اشاره کرد که گوشت تازه، تخممرغ، نان،خوراکیها و محصولاتی مانند شیر، پنیر و کره محلی را به شما عرضه میکنند.
آبوهوای این ییلاق به حدی خوب است که بومیان نیز برای گذراندن روزهای گرم تابستان به آنجا میروند. نام این ییلاق از دو بخش «اولَس» و «بِلَنگاه» به معنای «محل روییدن درخت ممرز» تشکیل شده است. درخت ممرز، اولس یا «شَرَم» بین پانزده تا بیست و پنج متر رشد میکند و در جنگلهای هیرکانی دیده میشود. این درخت تنها در ارتفاعات بالای ششصد متر در کنار درختان راش و بلوط دیده میشود. این درخت تنها در ارتفاعات بالای ششصد متر در کنار درختان راش و بلوط دیده میشود. برگهای درخت ممرز در پاییز زرد میشوند و در نیمه دوم زمستان میریزند.
دیدنیهای اطراف ییلاقات ماسال
- شاندرمن
- دشت النزه
- ارتفاعات آلاله
- بام ماسال
- غارهای ماسال
- آبشارهای ماسال
- جاده ماسال به خلخال
ماسال کی بریم و چه راهی را برای رسیدن طی کنیم؟
شهر ماسال در شصت کیلومتری از شهر تالش و پنجاهوپنج کیلومتری از رشت مرکز استان گیلان واقع شده است، از تهران حدود سیصد و هشتاد کیلومتر فاصله دارد و برای رسیدن به آن باید حدود ۵ ساعت در مسیر رانندگی کنید. پس از رودبار ماسال دومین شهر مرتفع استان گیلان است. پس از عبور از شهر ماسال از طریق یک جاده در میان شهر میگذرد، به ییلاقات ماسال میرسید، به دنیایی حیرتآور.
دیدگاه خود را ثبت کنید
تمایل دارید در گفتگو شرکت کنید؟نظری بدهید!